+31(0)164-680467 info@allflex-plastics.com

Wie zijn wij

ALLflex is opgericht met als uitgangspunt duurzame producten te ontwerpen, produceren, installeren en op maat oplossingen te bieden voor waterbouw, recreatie, infra, industrie, visserij en aquacultuur sectoren.

Duurzaam en innovatief

ALLflex heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame volledig uit kunststof vervaardigde kwaliteitsproducten. Deze producten zijn behalve duurzaam ook milieu ontlastend. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, snellere, betere en goedkopere productiemethoden, die de kwaliteit en prijsstelling van het product ten goede komen.

Van ontwerp naar realisatie

ALLflex beschikt over een uitgebreid en hoogwaardig productenpakket. Daarnaast levert zij maatwerk en kunnen diverse producten naar wens worden samengesteld. Creatief denken, technische kennis en innovatief handelen spelen een belangrijke rol. ALLflex adviseert, ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt. Kortom, een veelzijdig bouwpartner

ALLflex is actief in de volgende sectoren:
Bereikbaarheid.

ALLflex is 5 dagen in de week geopend van 7:30 tot 16:30 van maandag tot vrijdag, ook op zaterdag kunt U ons bezoeken op afspraak. Mocht u ons toch nodig hebben en wij zijn niet geopend? ALLflex staat altijd voor u klaar, daarom krijgt u altijd het mobiele nummer van uw contact persoon. Wij van ALLflex weten dat problemen niet altijd ontstaan tussen 9 en 5, dus ook in het weekend of ’s avonds helpen wij u graag.

Leerbedrijf

ALLflex treedt op als erkend leerbedrijf voor diverse disciplines.