+31(0)164-680467 info@allflex-plastics.com

Waterbouw

ALLflex specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kunststof drijflichamen, aanlegsteigers (drijvende & vaste) en complete (jacht-) haveninrichtingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van kunststof drijflichamen zijn wij een ervaren en stabiele partner met een compleet product, complete service en garanties voor de toekomst. ALLflex is sinds 2010 ook gevestigd in Denemarken.

Sinds 1989 is nog nooit een ALLflex aanlegsysteem gerenoveerd of vervangen! ALLflex… geen onderhoud, geen kosten, geen zorgen!

Het ontwerpen, produceren en aanleggen van jachthavens, aanlegsteigers, drijvende steigers en recreatieve voorzieningen in en om het water is ons op het lijf geschreven. Met als hoofdpunten “Duurzaam en Betaalbaar” zijn ALLflex aanlegsteigers en pontons uniek in de markt.

ALLflex heeft een volledige standaardlijn aanlegsteigers, bestaande uit een groot aantal diverse maatvoeringen (dek breedtes, vrijboord hoogten en lengtematen.) Ook voor speciale producten heeft ALLflex oplossingen op maat.

ALLflex is niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van aanlegsteigers, maar kan het gehele project uitvoeren en begeleiden. Zo beschikt ALLflex over een gedreven team van kunststof-, metaal en hout specialisten. Doordat ALLflex zelf de aanlegsteigers, vingerpieren, leuningwerken, toegangsbruggen, loopbruggen, zwemtrappen en vele andere artikelen zelf produceert, kunnen wij jachthavens voorzien van alle benodigde producten en de haven bouwen naar wens van de klant.

Tevens beschikt ALLflex over eigen machines en materieel om de producten te plaatsen en te monteren, zoals werkboten, kranen, montagevoertuigen en vrachtwagens. Kortom ALLflex kan uw wens ‘Turn Key’ opleveren.

ALLflex de meest duurzame oplossing.

 

Download brochure – Waterbouw