+31(0)164-680467 info@allflex-plastics.com

ALLGrip® antislip

ALLgrip© ondergronden echt antislip te maken.

Houten plankier is gevoelig voor aangroei van mossen en algen. Hierdoor worden in veel gevallen na enkele jaren planken glad en gevaarlijk. ALLgrip® maakt nieuwe, maar ook bestaande situaties echt anti-slip. 

Gebruik het voor oude en nieuwe situaties.

ALLgrip® maakt nieuwe, maar ook bestaande situaties echt antislip. Zo zorgt ALLgrip® voor veilige situaties tijdens regen, winterse omstandigheden of bij aangroei van mossen en algen. Onze anti-slip oplossing kan worden aangebracht op de producten die ALLflex aan U levert maar even eenvoudig brengen wij ALLgrip® aan op producten die U ons aanlevert. Ook op locatie komen wij graag uw gevaarlijke situaties verbeteren.

ALLgrip® aanbrengen is eenvoudig.

ALLgrip® kan snel en vakkundig worden geplaatst. Bij houten plankier bv. begint het met het aanbrengen van een groef in de vorm van een zwaluwstaart. In deze groef wordt vervolgens twee componenten kunststof  ingespoten. Als laatste stap voor het echt antislip maken wordt de groef met het kunststof aan de oppervlakte bezand. ALLgrip® kan ook worden aangebracht op steen, diverse metalen en kunststof ondergronden.

De voordelen van ALLgrip® anti-slip
  • De bezanding is standaard grijs waardoor deze goed zichtbaar is bij een natte ondergrond
  • De bezanding kan in afwijkende kleuren worden geleverd
  • Er is geen verstikking van de ondergrond maar toch optimale anti-slip
  • De kunststofonderdelen passen zich eenvoudig aan bij de werking van het hout. 
U wilt een veilige situatie?

Wij adviseren u graag en zorgen snel voor een veilige situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(0)164-680467 of info@allflex-plastics.com om te zien hoe wij uw situatie met ALLgrip® antislip kunnen maken.