+31(0)164-680467 info@allflex-plastics.com

Straatmeubilair

Aankleding van de openbare ruimte wordt steeds belangrijker. Veilige, duurzame en onderhoudsvrije producten zijn een must. ALLflex speelt hierop in met een range producten van picknicktafels tot vuilbakken, anti parkeerpalen tot zitbanken. Het straatmeubilair is gemaakt van massief recycled kunststof profielen. Door slimme keuzes van materialen is het straatmeubilair zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Ons assortiment is zeer uitgebreid, gevarieerd, modern en duurzaam.

De grondstof. 

Het materiaal bestaat voor 100% uit gerecycleerde kunststofoverschotten van hoge kwaliteit, in hoofdzaak afkomstig uit de voedings- en verpakkingsindustrie.

Afwerking & uitzicht.

Het oppervlak is knoestvrij, egaal van kleur en vertoont een generfde, licht glanzende structuur.

Kleuren.

Zwart, bruin, groen en grijs. Beige en roodbruin voor sommige  producten. De kunststof is door en door in de massa gekleurd.

Eigenschappen.

Onderhoudsvrij, laat zich bewerken zoals hout, bestand tegen vorst, geeft geen giftige stoffen af aan het milieu, isolerend, rot niet, zeer lange levensduur, milieuvriendelijk, 100% recycleerbaar, ongevoelig voor schimmels en insecten, splintert niet, geluiddempend, slagvast en flexibel.